Teamutveckling baserad på forskning

Team pro workshop - certifieringsutbildning

Denna utbildning syftar till att förse dig med såväl teoretiska kunskaper som en praktisk och strukturerad metod för teamutveckling. Utbildningen vänder sig till dig som arbetar med teamutveckling - till exempel som extern konsult eller intern HR-resurs.

Genom utbildningen har du möjlighet att bli certifierad i Team Pros koncept för teamutveckling, Team Pro workshop, vilket styrker att du är utbildad i användningen av våra verktyg och metoder.Innehåll
Utbildningen utgår ifrån vad forskningen om team och teamarbete har kommit fram till och syftar till att ge dig som deltagare en god grund att stå på när du står inför att bygga och utveckla effektiva team.

Utbildingen syftar dock i huvudsak till att förse dig med ett strukturerat arbetssätt och verktyg för teamarbete, och därför utgörs större delen av utbildningen av praktiska övningar och casearbeten, framförallt kopplat till arbete med hur man genomför en Team Pro workshop. 

 
För vem?
Utbildningen vänder sig till dig som på ett eller annat sätt arbetar med utveckling av team eller arbetsgrupper, så som konsult/utbildare eller intern HR-resurs.

Omfattning
Utbildningen ges under en dag. Se kalendarium för nästa utbildningstillfälle eller gör en intresseanmälan med hjälp av formuläret till höger.

Plats
Se kalendarium för nästa utbildningstillfälle eller gör en intresseanmälan med hjälp av formuläret till höger.
 
Pris
8500 kr exklusive moms.

    INTRESSEANMÄLAN